Kennis delen duurzaam schilderwerk

  • schilder opleiding duurzaam
  • schilder opleiding duurzaam
  • schilder opleiding duurzaam

Kennisdelen is het nieuwe ondernemen

De schilders van SCHILDERSVANNU hebben hun kennis gebundeld maar dat betekent niet dat ze die kennis voor zichzelf houden. Sterker nog, het delen van deze kennis is een prioriteit. Wij delen deze kennis met name op beurzen. Zoals op de SGA Gorinchem met een informatief schildersplein. Wij verzorgen presentaties door het hele land voor bijvoorbeeld de StudieClubSchilders, duurzaamheids-evenementen en toolboxen.

Geen lak aan onderwijs, maar échte verflessen

Ook leveren wij kennis en lessen aan onderwijsinstanties. Nimeto Utrecht en de Schilder^sCool hebben hier al dankbaar gebruik van gemaakt. De interesse in duurzaam schilderwerk is bij de jongere generatie zichtbaar groter en daar doen we het voor.


Interesse in een presentatie of meer weten over onze evenementen?

neem dan contact met ons op

Evenementen

SCHILDERSVANNU organiseert jaarlijks verschillende evenementen. Zo gaan we in het najaar en de winter regelmatig op bezoek bij diverse fabrikanten van verf maar ook van non-paint. Ook staan we op de vakbeurzen, zoals de SGA in Gorinchem en staan onze leden regelmatig op lokale, particuliere beurzen. Al onze evenementen worden georganiseerd of ondersteund door de werkgroep “evenementen”. Deze bestaat uit enkele vrijwillige SCHILDERSVANNU. Deze vrijwilligers gaan enthousiast aan de slag om van deze evenementen een groot succes te maken. Voor meer informatie over onze evenementen kun je altijd contact op nemen.


verffabrikant copperant
Bedrijfsbezoek Baril Coatings
  • Bedrijfsbezoek

Copperant, biobased verf

15 Maart 2016

Vandaag was een mooie dag voor de SCHILDERSVANNU om eens verfproducent Baril Coatings in Etten-Leur te bezoeken. Baril is o.a. maker van het oer oude (biobased) Copperant. Leuk en leerzaam! Mooi ook om te zien hoe dergelijke 'groene' producten steeds meer geaccepteerd worden in de verf-industrie. De Bosse bollen vielen goed!

svn sga beurs duurzaam plein
Schildersvakbeurs 2015
  • Duurzaam plein SGA dagen

Het SCHILDERSVANNU-Plein op de SGA dagen: een groot succes!

november 2015

Het organiseren van de beurs was hard werken. Zeker gezien het feit dat de meesten van ons een druk bestaan als zzp-er hebben. Ook was het niet eenvoudig om een koers uit te zetten die voor alle betrokken partijen acceptabel was. Maar uiteindelijk stonden er acht verfmerken op het plein, naast elkaar, geen concurrentie maar versterking van het duurzame gedachtegoed. “Samenwerken is het nieuwe concurreren.”

verder lezen (pdf)