Over SCHILDERSVANNU

  • duurzame schilders nederland
  • duurzame schilders nederland
  • duurzame schilders nederland

SCHILDERS VAN NU: Natuurlijk Duurzaam

Januari 2014 kwamen vijf schilders bijeen om informeel met elkaar te brainstormen over duurzaam schilderwerk. Deze vijf schilders, die zich in de praktijk ook voornamelijk met duurzaam schilderwerk bezig hielden, zochten naar een manier om elkaar in duurzaamheid te versterken. Na enkele bijeenkomsten volgde een SCHILDERSVANNU middag waar de animo voor duurzaam schilderwerk werd gepeild. Van de aangeschreven contacten kwamen zo'n 20 mensen naar de eerste SCHILDERSVANNU dag. Door de zeer positieve sfeer tijdens deze bijeenkomst is besloten om de SCHILDERSVANNU te laten uitgroeien tot soort studieclub voor duurzame schilders. Activiteiten werden georganiseerd en de animo steeg. Het duurde niet lang of we werden gezien als constructieve partner voor bedrijven en instellingen. Fabrikanten en groothandels meldde zich. De noodzaak om ons beter te organiseren werd steeds duidelijker. Zo is uiteindelijk in september 2015 de vereniging SCHILDERNANNU opgericht. De bekendheid is nog steeds groeiend en er melden zich maandelijks schilders aan.

Open en helder in de kantelende verfmarkt

De SCHILDERSVANNU hechten aan openheid en helderheid over wie wij zijn, wat onze intenties zijn en hoe wij werken. Met ons manifest zetten wij onze standpunten en werkwijze uiteen. Het is bedoeld als informatie voor gesprekspartners fabrikanten, instanties, opdrachtgevers en als document voor commitment van schilders aangesloten bij SCHILDERSVANNU.

Aanmelden bij de SCHILDERS VAN NU

Wij groeien naar een landelijk dekkend netwerk van duurzame schilders en zijn daarom een vereniging geworden. Ben je schilder en werk je met duurzame ecologische verven, of ga je ermee werken? Voor €120,00 per jaar leer je alles over duurzame verven, geniet je van onze inkoopvoordelen en nog veel meer!


SCHILDERSVANNU interessant voor schilders, verffabrikanten en particulieren

Door schilders voor schilders

De vereniging SCHILDERSVANNU organiseert voor haar leden regelmatig informatieve bijeenkomsten, zoals fabrieksbezoeken bij duurzame verffabrikanten. Tevens vinden bezoeken aan congressen en beurzen plaats. Net als demonstraties op locatie en het bezoeken van bijzondere projecten. Op deze wijze komen leden regelmatig bij elkaar, wisselen informatie uit en leren van het bezoek.

Zo groeit de kennis van een Schilder van Nu gestaag en dat lijdt weer tot meer diepgang en een betere bedrijfsvoering.

Commercieel interessant

Ook commercieel is deze kennisdeling natuurlijk erg interessant. De schilder leert steeds meer bij en heeft dus een breder pakket dan de gemiddelde concurrent. Duurzaam schilderwerk is de toekomst en via deze vereniging is het mogelijk nu voorop te lopen.

Bij sommige groothandels is er ook een extra korting bedongen voor leden van de SCHILDERSVANNU. Hier kan een lid zijn duurzame verfartikelen iets gunstiger inkopen en aan eind van het jaar krijgt de vereniging ook een bonus uitkering.

Hoge kwaliteit en schoon

Voor een particuliere opdrachtgever is het inhuren van een Schilders van Nu zeer aantrekkelijk. De opdrachtgever weet dat deze schilder zich verdiept heeft in het onderwerp duurzaamheid. Dat hij milieu bescherming belangrijk vindt. Streeft naar een zo prettig mogelijk binnenhuisklimaat voor zijn klanten. En dat deze kan terug vallen op de duurzame kennis van collega schilders. Aangezien de prijsverschillen tussen duurzame verf en reguliere verf nihil zijn, is een Schilder van Nu in de regel niets duurder dan een reguliere schilder. Wel is het zo dat een Schilder van Nu door zijn betrokkenheid een wat hogere kwaliteitsstandaard heeft. Niet duurder, wel hoge kwaliteit en schone verf.

duurzame schilders pin

SCHILDERS VAN NU NIEUWSBRIEF

Wil je meer weten over onze huidige activiteiten? Lees dan onze Nieuwsbrief.
Je aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

AANGESLOTEN ORGANISATIES

SCHILDERSVANNU wordt ondersteund door een aantal organisaties die onze doelen delen

schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging
schilders vakvereniging